• 1
  • 2
  • nlmh4wt7

HQC Electronics - njamin High Quality

Dilengkapi teknologi paling anyar, Genting majeng lan fasilitas kaya detector DCM, Network analyzer, fluke detector lan Wektu reflektor domain, HDMI tester etc.,

  • CE

    CE

    Pabrik kita wis thukul dadi produsen CE Certified saka High quality, produk Cost-Efektif

  • SGS

    SGS

    Produsèn profesional saka kabentuk Kabel Produk saklawasé 20 taun.

  • Quality

    Quality

    Tansah nempatno kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saka saben proses.

Kauntungan Network Products

Saliyane kanggo produk kinerja dhuwur, HQC menehi dipercaya sawise-sales service.That tegese kita ngidini sampeyan kanggo nggunakake produk kita aman lan luwih irit, HQC janji "Zero biaya Replacement" kanggo klien!

BRAND HQC® PRODUCTS

  • pabrik
  • pabrik

Ningbo HQC Electronics CO., LTD [HQC®] didegaké ing Ningbo minangka produsen anjog specialized ing solusi Kabel kabentuk liwat 20 taun R & D lan pengalaman produksi.

produk HQC utamané nutupi,

1st , Wires lan Majelis Kabel

kabel HDMI, Optic serat kabel lan cop Patch, kabel Lan lan RJ11 / RJ45 patch cop, kabel DVI, kabel VGA, kabel port Tampilan, USB 2.0 lan 3.0 kabel, kabel RCA, S-Video Kabel, Kabel Weker, kabel Speaker, Scart kabel, kabel koaksial, kabel Power, SATA, kabel DB / DC, Various kumpulan Kabel lan Konektor etc ...

Napa Pilih HQC Electronics

Professional OEM supplier kanggo klien industri misuwur liwat 30 negara lan wilayah kayata Amerika Serikat, UK, Jerman, Prancis, Italia, Jepang etc

Fitur Kabel Products

HQC tansah nandheske ing inovasi. HQC Electronics nduweni kemampuan R & D kuwat ing produk selaras lan solusi.

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Tree