Babagan awake dhewe

6360832250542500434596212

Ningbo HQC Electronics CO., LTD [HQC®] didegaké ing Ningbo minangka produsen anjog specialized ing solusi Kabel kabentuk liwat 20 taun R & D lan pengalaman produksi.

produk HQC utamané nutupi,

1st , Wires lan Majelis Kabel

kabel HDMI, Optic serat kabel lan cop Patch, kabel Lan lan RJ11 / RJ45 patch cop, kabel DVI, kabel VGA, kabel port Tampilan, USB 2.0 lan 3.0 kabel, kabel RCA, S-Video Kabel, Kabel Weker, kabel Speaker, Scart kabel, kabel koaksial, kabel Power, SATA, kabel DB / DC, Various kumpulan Kabel lan Konektor etc.

2nd Kabinet lan Tools

19 "Kabinet, Open rak, Wall Gunung kelompok lan Kabinet aksesoris kaya Manajemen kabel bar, tetep utawa beting ngusapake, Metal Keyboard, ketutup utawa panel non-ketutup, Panel Fan, Network crimping & Stripping & Punch mudhun pribadi, Network kabel tester, Power unit distribusi (PDU) etc.

3rd Faceplate lan Instalasi Accessories

piring pasuryan, Keystone jack, panel Patch, Serat optik kothak terminal, ODF, LSA modul, kothak lumahing, modem ADSL Splitter, kothak Distribution, aksesoris Telephone, Adaptor, Port Konektor, produk Customized Kabel lan ing.

HQC kaluwihan,

1st Kualitas lan kapasitas Kuwat

HQC wis loro dhasar prodhuksi paling gedhé ing Ningbo (Orient Rack®) lan Liyang (Lan comax®), karo tenaga kerja liwat 2000 operator uga dilatih digabungake karo teknologi mesin lan test Alat, kang saged pesenan volume gedhe lan njamin cedhak mimpin-wektu. HQC tansah ngeyel ing kualitas karo rega paling competitive.

2nd Aturan layanan panggantos 0 biaya

We are 100% tanggung jawab kanggo kualitas produk kita karo njamin wektu maneh, nyediakake layanan swara sawise-sale lan 0 biaya mekanisme panggantos cepet. HQC wis tansah tetep asas kita "kepuasan pelanggan punika prioritas outmost kita".

3rd basis Komunikasi Profesional ing R kuwat & D pengalaman

Kita saestu pitados bilih klompok agresif, pinter lan lengkap kita bakal kurban sampeyan produk profesional lan solusi wareg. Yen sampeyan duwe idea kanggo dikarepake lokal, kita bakal menehi pitulungan engineering kuwat lan input dipercaya. sales HQC ora mung profesional ing ngerti-carane, nanging uga banget ing layanan customer.

4th produk Lengkap sistem

HQC sumber sawetara sing kebak produk Kabel Generic kanggo syarat kita pelanggan '. Ya, temenan, sawetara aksesoris sing diwenehake dening pabrik cooperated kita, Nanging, ora efek sing HQC kurban produk sampurna ing prices paling. Kanthi 20 taun proyèk pengalaman ing ngarep lan luar negeri, kita duwe supplier qualified lengkap ing sawetara aksesoris, kang kualitas iki wis diverifikasi akeh proyek gedhe. Mulane, kanggo kabeh produk, HQC janji rega paling kanggo klien kita. Ing cara iki, malah cilik supaya bakal seneng layanan banget padha saka kita.

Mung aran gratis kanggo ngirim kita requirement, specification utawa conto kanggo petik lan bakal ngerti kok liyane lan liyane klien sing milih kanggo kerjo bareng karo HQC. Iku mesthi kesempatan sing apik kanggo nggawe menang-menang lan sampeyan bakal kaget ing prabédan, ora mung ing reregan nanging uga ing linuwih ing saben rincian, technical support kuwat lan komunikasi efisien. Katon nerusake kanggo bangunan hubungan bisnis long-term lan paseduluran karo kita bisnis partners kabeh ndonya.


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane

WhatsApp Online Chat !