kabel crimper

Short Description:

Modular Plug crimping Tool Kanthi Ratchet Crimp kabel intine kaya kabel Lan karo RJ45 / RJ11 Modular Plug, banjur kanggo nyambung RJ45 / RJ11 plug Modular karo kabel. crimping Modular kanggo 8P / 6P / 4P kit alat Profesional kanggo installers profesional cecek karo RoHS Directive New RJ45 / RJ11 / R12 alat crimping 4-pasangan doyo mudhun alat (digunakake ing SY-505 110 / krone jinis 90 ° Keystone jack) Fitur Works karo RJ-11 / 6P4C, RJ-12 / 6P6C, lan RJ-45 / 8P8C dihubungake modul Ngethok lan ngudani kabel jaket njaba, lan Kr ...


  • Potongan: dipunrembag
  • Min.Order Quantity: dipunrembag
  • Sumber Kabisan: Minangka dijaluk
  • Port: Ningbo; Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Alat Modular Plug crimping Kanthi Ratchet

     

    Crimp kabel intine kaya kabel Lan karo RJ45 / RJ11 Modular Plug, banjur kanggo nyambung RJ45 / RJ11 plug Modular karo kabel.

    crimping Modular kanggo 8P / 6P / 4P 

    alat kit profesional kanggo installers profesional 

    Cecek karo RoHS Directive 

    RJ45 alat crimping / RJ11 / R12 New 

    4-pasangan doyo mudhun alat (digunakake ing Jack SY-505 110 / krone jinis 90 ° Keystone)

     

    Fitur
    Works with RJ-11/6P4C, RJ-12/6P6C, and RJ-45/8P8C modular plugs
    Cuts and strips cable outer jacket, and crimps modular plug in one unit
    Ratchet design delivers precise, exact crimp
    Heavy gauge metal frame, sturdy structure.

     


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih House

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Key

    WhatsApp Online Chat !