Kabel Organizer With Cover

Short Description:

manager kabel karo manajemen kabel tutup wis telpon ing 19 kabinet inch, kang dustproof karo tutup, kang menehi cara resik, ayu lan prasaja sing ngatur nganggo sandhangan anget akeh kabel lan ari patch. 1.Rack kabel mountable Manajemen 2,19 "rak mountable 3.Material: metal / plastik 4.1U / 2u kasedhiya 5.Conform kanggo RoHS, ETL 6.With tutup, dustproof               


  • Potongan: dipunrembag
  • Min.Order Quantity: dipunrembag
  • Sumber Kabisan: Minangka dijaluk
  • Port: Ningbo; Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    manager kabel karo tutup 

    Manajemen Kabel wis telpon ing 19 kabinet inch, kang dustproof karo tutup, kang menehi cara resik, ayu lan prasaja sing ngatur nganggo sandhangan anget akeh kabel lan ari patch.

    1.Rack Manajemen kabel mountable 

    2,19 "rak mountable

    3.Material: metal / plastik

    4.1U / 2u kasedhiya

    5.Conform kanggo RoHS, ETL

    tutup 6.With, dustproof 

                 


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Plane

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Key

    WhatsApp Online Chat !