Cat6 Patch Panel

Short Description:

Cat6 panel tembelan iki digunakake kanggo ngatur ari patch, nyambungake kabel Cat6. Push bledug tutup Keystone jinis Jack panel tembelan Koleksi: CAT6, 19 "1U Home Network Cabling Housing geni-resistance ABS Kontak sing 50u" Jack siklus urip selipan emas-dilapisi> 750 IDC siklus urip selipan> 250 Contact resistance: 20MΩ HFS Saiki: 1.5Amps DC resistance: Max.0.1Ω suhu operasi: -40 kanggo + 60 ℃ T-568A / B wiring RJ45 tundhuk karo FCC part 68 standar 110 / Krone ...


  • Potongan: dipunrembag
  • Min.Order Quantity: dipunrembag
  • Sumber Kabisan: Minangka dijaluk
  • Port: Ningbo; Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    panel tembelan Cat6

    Kang digunakake kanggo ngatur ari patch, nyambungake kabel Cat6.

    Push tutup bledug Keystone jinis Jack panel patch 

    Koleksi: CAT6, 19 "1U

    Home Network Cabling 

    Omah iku geni-resistance ABS 

    Kontak sing 50u "emas-dilapisi 

    Jack siklus urip selipan> 750 

    IDC siklus urip selipan> 250 

    resistance Contact: 20MΩ 

    Saiki HFS 1.5Amps 

    resistance DC: Max.0.1Ω 

    suhu operasi: -40 kanggo + 60 ℃ 

    T-568A / B wiring 

    RJ45 tundhuk karo FCC Part 68 standar 

    konektor 110 / Krone IDC 

    Menehi mandap kanggo 22-26 kabel AWG 

    UL Pungkasan 

    DELTA EC 

    EIA-310-D 

    TIA / EIA 568-B.2 

    ISO / IEC 11801 versi 2 

    EN 50173-1: 2002 

    Gigabit Ethernet 

    ATM 155/622 

    TP-Kantor PMD 

    ADSL 

    ISDN 

    Paten ora ngawut-awut desain port 6 manajemen kabel luwih gampang 

    Kabeh bisa makarya ing sisih ngarep 

    OEM / ODM cabling jaringan olèh 

    Cecek karo Directive RoHS

                 

     


  • Previous:
  • Next:

  • Write your message here and send it to us

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !