CAT6A Lan Kabel

Short Description:

Conto Specifications saka S / FTP CAT6A 4PRS 24AWG untaian Specifications UTP / FTP / SFTP / FFTP CAT 6A Solid SM dirijen HDPE terisolasi AL foil kareksa lan LSZH jaket CE lan UL certified Kalebu: SM dirijen F-PE jampel Bengkong layar Pasangan Saluran kabel Sakabèhé Layar ari rip PVC klambi ketat konduktor: Material: Jumlah tembaga ngalangi Bare pasangan: 4 pasangan AWG: 24 konduktor diameteripun: 0,575 ± 0.003mm Insulation: Material: F-PE diameter: 1,35 ± 0.005mm Rata-rata kekandelan: kekandelan titik 0.3875mm Minimal .. .


  • Potongan: dipunrembag
  • Min.Order Quantity: dipunrembag
  • Sumber Kabisan: Minangka dijaluk
  • Port: Ningbo; Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Conto Specifications saka S / FTP CAT6A 4PRS 24AWG untaian
    Specifications
    UTP / FTP / SFTP / FFTP CAT 6A
    Solid SM dirijen
    HDPE terisolasi
    AL foil kareksa lan LSZH jaket
    CE lan UL certified
    Kalebu:
    SM dirijen
    F-PE jampel
    Bengkong layar Pasangan
    Saluran kabel
    Sakabèhé Layar
    rip ari
    PVC klambi ketat
    konduktor:
    Material: tembaga ngalangi Bare
    Jumlah pasangan basa: 4 pasangan
    AWG: 24
    konduktor diameteripun: 0,575 ± 0.003mm
    Insulation:
    Material: F-PE
    diameter: 1,35 ± 0.005mm
    Rata-rata kekandelan: 0.3875mm
    kekandelan titik Minimal: 0,3870 mm
    layar pasangan Twisted: AL foil (25%)
    Saluran kabel: Ø0.4mm TC
    layar Sakabèhé: AL foil (25%)
    Jaket ari nyisihaken: pilihan
    sarung:
    Material: PVC utawa LSOH
    diameteripun Nominal: 8.5 ± 0.2mm
    Rata-rata kekandelan: 0,65 mm
    titik Minimal kekandelan: 0.645mm
    suhu operasi: -20 kanggo 75 ° C
    radius Minimal bend (nginstal): (OD) 8mm
    test Flame: CMX, CM, CMR lan IEC60332-1
    1x 4 pasangan tembaga ngalangi (100% tembaga) AWG23 100 ohms LSZH
    Green LSZH jaket (RAL 6018)
    Saben pasangan kudu aluminium kaungkap dhewe
    Sakabèhé s hielding karo aluminium foil, tinned tembaga kabel saluran

                                  


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih House

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih House

    WhatsApp Online Chat !