Fiber Optic Kabel

Short Description:

Sample Pengenalan GYTA53 kabel fiber optic More specifications, pls visit www.orientrack.com 1. lapis waja karo tape baja 2. Kapadhetan dhuwur Aplikasi serat: Iki corrugated tape baja lan aluminium tape lapis waja lan kabel klambi ketat pindho sing cocok kanggo instalasi ing lingkungan atos ngendi impact mechanical ing kabel iku bakal samesthine. EG Direct disarèkaké opplication. Padha uga cocok kanggo instalasi ing ducts endi resistance rodent punika bakal samesthine utawa Kelembapan nolak ...


  • Potongan: dipunrembag
  • Min.Order Quantity: dipunrembag
  • Sumber Kabisan: Minangka dijaluk
  • Port: Ningbo; Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Pambuka Sample of GYTA53 kabel fiber optic

    More specifications, pls visit www.orientrack.com
    1. lapis waja karo tape baja
    2. Kapadhetan dhuwur serat
    Aplikasi:
    Iki corrugated tape baja lan aluminium tape lapis waja lan kabel klambi ketat pindho sing cocok kanggo instalasi ing lingkungan atos ngendi impact mechanical ing kabel punika samesthine. EG Direct disarèkaké opplication. Padha uga cocok kanggo instalasi ing ducts endi resistance rodent punika bakal samesthine utawa resistance Kelembapan wis samesthine.
    Fitur:
    1. Nganti 432 serat.
    2. teknologi tabung stranding ngeculke nggawe serat duwe apik keluwihan dawa secondary lan ngidini serat gerakan free ing tabung. Kang tansah kaku serat free nalika kabel wis ngalami stress longitudinal.
    3. tape baja Corrugated lapis waja lan pindho klambi ketat PE nyediakake resistance tresna banget lan resistance rodent.
    4. anggota kekuatan Metal menehi kinerja galur banget.

                 


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih House

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Tree

    WhatsApp Online Chat !