HDMI A Kabel

Short Description:

More details, pls ngunjungi situs web resmi www.OrientRack.com; Utawa, hubungi kita, sales@HQCabling.com Conto Specifications saka HDMI A jinis Male To Male Kabel 28AWG - Support Ethernet Port 1: konektor lanang HDMI A (19Pin) karo kontak emas Port 2: HDMI A konektor lanang (19Pin) karo kontak emas Feature ♦ Great nggunakake karo HDTV & TV Nuduhake, Kabel lan Boxes Satellite, Pemain DVD, DVRs, Game nyenengake, Cameras, Komputer, ♦ 28AWG Tembaga tinning dilapisi intine karo kapasitansi kurang ...


  • Potongan: dipunrembag
  • Min.Order Quantity: dipunrembag
  • Sumber Kabisan: Minangka dijaluk
  • Port: Ningbo; Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    More details, pls ngunjungi situs web resmi www.OrientRack.com; Utawa, hubungi kita, sales@HQCabling.com
    Conto Specifications saka HDMI A jinis Male To Male Kabel 28AWG - Support Ethernet
    Port 1: konektor lanang HDMI A (19Pin) karo kontak emas
    Port 2: HDMI A konektor lanang (19Pin) karo kontak emas
    Feature
    ♦ Great nggunakake karo HDTV & TV Nuduhake, Kabel lan Boxes Satellite, Pemain DVD, DVRs, Game nyenengake, Cameras, Komputer,
    ♦ 28AWG Tembaga tinning dilapisi intine karo dielectrics kapasitansi kurang;
    ♦ 100% Triple shielded TMDS & HEAC saluran - 2x Mylar Foil Wrap + Braid;
    ♦ Double shielded CEC & DDC & SCL / SDA & 5V DC intine - Mylar Foil Wrap + Braid;
    ♦ Flame - retardant VW-1 UL Popular;
    ♦ Bandwidth banget High - Swara 10.2 Gbps
    ♦ Kanthi Ethernet - kalebu panyambungan Ethernet
    ♦ Kanthi Audio Bali Channel
    ♦ Dhukungan kanggo 3840 × 2160 24Hz | 25Hz | 30Hz
    4096 × 2160 24Hz
    support ♦ 3D kanggo nganti 1080p Résolusi
    Ndhukung tarif data ngluwihi 1080p, kalebu jero werna lan kabeh format 3D;
    ♦ Dhukungan kanggo Spaces Warna Tambahan
    ♦ Real-Time Content signaling
    ♦ dibukak manèh Digital Video Transmission
    ♦ dibukak manèh Multi-Channel Digital Audio

    ◆ Housing: LCP
    ◆ Contact: Tembaga alloy
    ◆ Shell: baja plating
    ◆ Contact: 15u ", 3 ~ 5u", G / F
    ◆ Shell: G / F utawa Nikel
    Teknik
    ♦ selipan pasukan: 44,1 N Max.
    ♦ pasukan mundur total: 9.8 N min.
    Listrik
    ♦ 100% mbukak & singkat test
    ♦ Hi-pot: DC 300V 10ms
    ♦ Insulation Resistance: 10M Ohm Min.
    ♦ Contact Resistance: kabel 28AWG: 2.0 ~ 3.0 Ohm Max.
    ♦ Pakaryan suhu: -25oC ~ 85oC

                                  


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Tree

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Flag

    WhatsApp Online Chat !