Kabinet Network Wall

Short Description:

Wall Gunung 19 inch Kabinet Fitur: 1.Wall Gunung Kabinet 2.Can disassembled, Flat Packing, nyimpen Shipping Cost. 3.Standing utawa tembok sing soyo tambah instalasi kaki 4.Adjustable lan castors tugas abot sing pilihan 5.Easy soyo tambah instalasi Panel sisih 6.Removable, kunci sisih pilihan 7.Cable entri ing loro tutup ndhuwur lan ngisor penggemar panel 8.120mm kasedhiya (220V utawa 110V) amba 9.Turning saka lawang ngarep saka 180 derajat. Standard: Sampon ANSI / EIA RS-310-D, IEC297-2, DIN41494; P ...


  • Potongan: dipunrembag
  • Min.Order Quantity: dipunrembag
  • Sumber Kabisan: Minangka dijaluk
  • Port: Ningbo; Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Wall Gunung 19 inch Kabinet

    fitur: 

    Gunung Kabinet 1.Wall

    2.Can disassembled, Flat Packing, nyimpen Shipping Cost.

    3.Standing utawa tembok sing soyo tambah instalasi 

    kaki 4.Adjustable lan castors tugas abot sing pilihan 

    5.Easy soyo tambah instalasi 

    sisih Panel 6.Removable, kunci sisih pilihan 

    entri 7.Cable loro tutup ndhuwur lan panel ngisor 

    penggemar 8.120mm kasedhiya (220V utawa 110V)

    9.Turning amba saka lawang ngarep saka 180 derajat. 

    Standard:

    Sampon ANSI / EIA RS-310-D, IEC297-2, DIN41494; Part1, DIN41494; PART7, ETSI

    Standard

    Material:

    bahan High kadhemen mbalek baja.

    Kekandelan:

    soyo tambah profil: 2.00mm liyane: 1.2-1.5mm

    Loading Kapasitas:

    Loading statis: 60kgs

    lumahing Rampung:

    Degrease, pickling asam, Nyegah teyeng lan Parkerizing, reresik banyu murni, statis lukisan plastik listrik.

    Degree saka Protection:

    IP20

    Warna awak:

    RAL7035, RAL9004 etc.

    Aksesoris Pilihan:

    beting tetep, ngusapake beting, kanggo 600mm, 800mm, 900mm, kabinèt 1000mm ambane

    19 "pigura keyboard (350mm, 550mm, 650mm, 730mm)

    1U, support 2u Papan

    manager Kabel vèrtikal

    19 "unit distribusi Power (PDU)

    19 "blanking plate 1U, 2u, 4U

    Heavy tugas castor Heavy tugas castor karo brake

    kunci Pilihan kanggo Panel sisih

    bumi kit

                 


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Heart

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Tree

    WhatsApp Online Chat !